Lisäravinne Vitality Boost

Lisäravinne Vitality Boost
Lisäravinne Vitality Boost. Täydellisesti yhteensopivien ainesosien yhdistelmä, joka takaa niin fyysistä kuin psyykkistäkin virtaa koko päiväksi ja hyvän unen öisin.
Nestemäinen ravinne päiväksi – appelsiininmakuinen.
Päivittäinen annos energiaa. Niasiini, pantoteenihappo ja riboflaviini yhdessä kofeiinin kanssa vähentävät väsymystä ja uupumusta. Lisäksi pantoteenihappo lisää aivojen tehokkuutta. B-ryhmän vitamiinit tukevat normaalia energia-aineenvaihduntaa huolehtien myös hermoston toiminnasta ja ylläpitäen psykologisia toimintoja. Tiamiini vastaa sydämen normaalista toiminnasta. E-vitamiini suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä. Käytä 1 pussi päivässä. Tuote sopii kasvissyöjille ja vegaaneille!
Yötabletit.
Todellinen vitamiini- ja kivennäisainepommi. Tabletin aineosat lisäävät aineenvaihduntaa ja auttavat rentoutumaan yöllä sekä sen seurauksena parantavat energiatasoa myös päivän aikana. Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasapainoa ja varmistaa normaalin hivenaineaineenvaihdunnan. Magnesium tukee elektrolyyttitasapainoa. Seleeni hoitaa immuunijärjestelmää ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä. Rauta osallistuu normaaliin hapenkuljetukseen elimistössä. Kupari edistää normaalia energiaaineenvaihduntaa. Sinkki tukee ihanteellista hiilihydraatti- ja rasva-aineenvaihduntaa, kun taas mustapippurin piperine tukee ruoansulatusta ja ravintoaineiden imeytymistä. Ota 2 tablettia yöksi, runsaan veden kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti