Lisäravinne Nutricode Slim Extreme

Lisäravinne Nutricode Slim Extreme
Lisäravinne Nutricode Slim Extreme on ainesosien yhdistelmä, joka auttaa tukemaan laihtumista vähentämällä ruokahalua. Ainutlaatuinen „Päivittäinen Painonhallinta”-järjestelmä on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat vähentää painoa järjestelmällisesti. Sen myötä iho pysyy kauniina laihduttaessasi.
Päällystetty tabletti.
Perustuu innovatiiviseen ainesosaan - glukomannaaniin – joka yhdistettynä vähäkaloriseen ruokavalioon auttaa painonpudotuksessa. Kromi auttaa ylläpitämään normaalin verensokeritason vähentämällä makeis- ja välipalahimoa. Sinkki tukee tasapainoista ruokavaliota, koska se huolehtii ihanteellisesta hiilihydraatti-, rasvahappo- ja hivenaineaineenvaihdunnasta sekä varmistaa oikean proteiiniensynteesin aineenvaihdunnassa. Garcinia cambogia -uute puolestaan on hydroksisitruunahapon (HCA) lähde – se hidastaa rasvanmuodostumista vähentämällä ruokahalua. Ota 2 tablettia 3 kertaa päivässä, runsaan veden (1–2 lasillista) kanssa.
Poretabletti greipinmakuinen druivensmaak.
Varmistaa vitamiinien ja kivennäisaineiden riittävän saannin painonpudotuksen aikana, jolloin päivittäisen ruuan määrä on pienempi. On olemassa myös ruokavalioita, joissa vitamiinien ja hivenaineiden saanti on riittämätöntä. SLIM EXTREME -tabletit ovat täydellinen lisä ruokavalioon: huolella valitut vitamiinit ja kivennäisaineet varmistavat kauniin ihon. C-vitamiini tukee kollageenin tuotantoa, mikä on välttämätön, normaalin ihon toiminto. Biotiini huolehtii asianmukaisesta energia- ja hivenaineaineenvaihdunnasta sekä yhdessä B2-vitamiinin kanssa auttaa ylläpitämään terveen ihon. Kalsiumilla on oleellinen ruuansulatusentsyymien toimintaa edistävä rooli. Liuota 1 tabletti lasilliseen (200 ml) vettä päivässä. Juo ennen ateriaa. Tuote sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti